All Cars Company | your inspiration, excellent service

Covid-19 (Coronavirus)

 English below

Beste bezoeker,

Bij All Cars Company is de gezondheid van onze bezoekers en medewerkers onze hoogste prioriteit. Ook wij houden ons aan de aangescherpte Corona maatregelen. Hierbij wordt rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM. Zo respecteren wij het advies om geen handen meer te schudden en ons te houden aan de voorschriften voor persoonlijke hygiene - de handen regelmatig wassen, hoesten of niezen in de binnenkant van je elleboog en het gebruik van papieren wegwerp zakdoekjes.

Hierbij willen we ook aan u verzoeken, indien u verkoudheidsklachten heeft de afspraak te verzetten. Dit kunt u gemakkelijk telefonisch doen via 040-255 82 40.

Met de inzet van onze medewerkers doen we er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Bedankt voor uw medewerking!

Team All Cars Company B.V.

 

Dear visitor,

At All Cars Company, the health of our visitors and employees is our highest priority. We also adhere to the stricter measures of the dutch health organisation. Due to that, we respect the advice to not shake hands and keep ourselves to the regulations for personal hygiene - wash your hands regularly, cough or sneeze in the inside of your elbow and use paper disposable handkerchiefs.

Hereby we also want to kindly ask you, when you have flu complaints, to reschedule your appointment. you can easely do that by phone via 040 255 82 40.

With the effort of our employees we do everything we can to provide you with the best possible service!

Thank you for your cooperation!

Team All Cars Company B.V.

 

 

*I.v.m. onze verhuizing is ons aanbod auto's te bezichtigen in onze vestiging in Helmond (Stiphout) Meer info? Klik op verhuisbericht.*

Wij zijn verheugd u als (mogelijk toekomstige) klant van All Cars Company op de hoogte te mogen stellen van onze toekomstplannen. Na een succesvolle periode van 12 jaar in onze autoshowroom en werkplaats aan de Boschdijk 1111 te Eindhoven is All Cars Company toe aan vernieuwing. Samen met onze projectontwikkelaar en architect hebben wij een nieuwe autoshowroom annex werkplaats ontworpen welke helemaal voldoet aan onze eisen voor de toekomst. Inmiddels kunnen wij u mededelen dat de bouw van deze nieuwe autoshowroom nog dit jaar van start gaat, direct achter (+/- 50 meter verderop) de huidige locatie aan de Boschdijk. Vervelend dat u even niet meer in Eindhoven terecht kunt. Voor onze werkplaatsactiviteiten hebben wij hier een passende oplossing voor gevonden in de vorm van een haal-en-brengservice.

Daarnaast zijn wij trots u te kunnen informeren dat wij een tweede vestiging geopend hebben in Helmond (Stiphout). Het adres van deze vestiging is Hortsedijk 104, 5708 HE in Helmond.

Ook blijven wij gewoon bereikbaar op de overige bekende contactgegevens voor u:

Verhuisbericht  Actueel aanbod  Kennismaken?