Ontdek alle Mercedes Modellen

Veel mensen die op zoek zijn naar een nieuwe auto zien door de bomen het bos niet meer. In de eerste plaats moet u goed nadenken over welk merk er bij u past maar minstens net zo belangrijk is het model van de auto. Als Mercedes specialist van Nederland vertellen wij u in dit artikel graag over de 3 meest verkochte Mercedes modellen. Hopelijk vergemakkelijkt dit uw keuze wat. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om al onze Mercedes modellen te komen bekijken en ervaren in onze showroom.

Dit zijn de 3 meest verkochte Mercedes modellen.

Met een marktaandeel van 3.46% in 2018 is Mercedes een enorm populair merk onder de Nederlandse autobezitters. In totaal zijn er in 2018 volgens een onderzoek van Autoweek bijna 15000 auto’s van het Duitse automerk verkocht.

1 Mercedes Benz C-klasse

Veruit de favoriet onder de Mercedes modellen was in 2018 de Mercedes Benz C-klasse. Van dit model werden er maar liefst 109964 stuks verkocht afgelopen jaar.

De C-klasse is beschikbaar in de volgende modellen: Limousine, Estate, Coupé en Cabriolet. De C-klasse kenmerkt zich door een elegant en sportief design en beschikt over voldoende bagageruimte en slimme opbergplekken. Kortom: De Mercedes Benz C-klasse is een uitstekende Allrounder.

 

mercedes modellen

2 Mercedes Benz E-klasse

De Mercedes E-klasse is een sportieve wagen met een luxe uitstraling. Dit model is beschikbaar in dezelfde uitvoeringen als C-klasse maar is in tegenstelling tot dat model groter, ruimer en zwaarder Dit zorgt voor een hele andere rijervaring dan bij de C-klasse.
In 2018 werden er 70770 Mercedes E-klasse verkocht in Nederland en is daarmee het op een na populairste Mercedes model van ons land.

3 Mercedes A klasse.

Van de A klasse werden ruim 50000 Mercedes modellen verkocht in 2018. De Mercedes A-klasse is beschikbaar in twee varianten namelijk de Limousine en de standaard uitvoering de A-klasse is de compactste en ook de lichtste van de drie topmodellen. Hierdoor is de A-klasse ook het meest zuinig in verbruik en belasting.

 

Overige Mercedes modellen

Uiteraard hebben we bij Allcars company niet alleen een gevarieerd aanbod in bovengenoemde modellen maar ook in vele andere luxe Mercedes modellen . Komt u gerust eens bij ons langs in één van onze vestigingen in Eindhoven (vanaf 2019) of Helmond of neem alvast een kijkje in ons assortiment op de website. Ook wanneer u op zoek bent naar een specifiek model of een bijzondere uitvoering bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gaan graag voor u op zoek naar uw droomauto.

Bekijk Ons aanbod of neem contact op.