Voor al uw Mercedes onderhoud

Voor al het onderhoud van uw Mercedes bent u bij All Cars Company aan het juiste adres. In mei 2017 is onze werkplaats volledig vernieuwd en opnieuw ingericht, zodat reparaties en onderhoud nog efficiënter kunnen worden uitgevoerd. Al onze monteurs zijn zeer ervaren, gekwalificeerd en vakbekwaam. Ons enthousiaste team staat van maandag tot en met zondag voor u klaar!

Mercedes onderhoud bij All Cars Company

De voordelen van onderhoud van uw Mercedes bij All Cars Company op een rijtje;

 1. Officiële Mercedes-Benz Star-diagnoseapparatuur
 2. Aanspreekpunt voor Mercedes-Benz garantie
 3. APK & Aircoservice
 4. Originele Mercedes-Benz onderdelen

U kunt daarnaast ook gebruik maken van onze bandenservice, dit is inclusief zomer & winterbanden opslag.

De zekerheden van All Cars Company

 • Originele onderdelen of universele onderdelen naar wens
 • Ervaren & gekwalificeerde automonteurs
 • Nieuwe werkplaats met high tech apparatuur
 • Onderhoud & reparatie confirm fabrieksvoorschriften
 • Complete bandenservice inclusief bandenopslag
 • Excellente service
 • Aantrekkelijke verzekering voor uw nieuwe auto

 Mercedes onderhoud

 

APK voor uw Mercedes

Moet uw Mercedes op korte termijn gekeurd worden? Laat uw Mercedes APK keuren bij All Cars Company. Zo bent u ervan verzekerd dat uw Mercedes-Benz weer volledig voldoet aan de eisen en u veilig de weg op kunt.

U kunt daarnaast ook een grote of kleine beurt laten uitvoeren voor uw Mercedes. Maak eenvoudig een afspraak middels de volgende link;

Maak een afspraak


Aircoservice voor uw Mercedes

Niets is zo vervelend dan een niet goed fucntionerende airconditioning gedurende de zomermaanden. Of wellicht een airco met een onaangename geur. Laat daarom regelmaat uw airco controleren en tijdig reinigen of de filter vervangen. Hiervoor bent u bij All Cars aan het juiste adres. Wij zijn de specialist van Mercedes Eindhoven en omgeving.

Dé Mercedes Specialist.

All Cars Company is dé Mercedes specialist van (zuid) Nederland. Mede door onze service, deskundigheid en bijna 15 jaar ervaring in de import en verkoop van onder andere Mercedes auto’s zijn we inmiddels een begrip in de regio.
Wanneer u bij All Cars Company een Mercedes aanschaft dan bent u verzekerd van een fantastische auto die goed onderhouden is en van service die verder gaat dan het einde van de straat.

Bekijk nu ons aanbod Mercedes auto’s