Maak kennis met ons enthousiaste team:

Bryan van Berge Henegouwen

Verkoop | International Sales

Al sinds zijn vijftiende is Bryan werkzaam bij All Cars Company. Hij begon als zaterdaghulp en bouwde in de jaren daarna met zijn collega’s aan het prachtige bedrijf dat All Cars Company nu is. Mooie auto’s zijn z’n passie en alle facetten binnen de autobranche zijn hem met de paplepel ingegoten. Deze functie is Bryan dan ook op het lijf geschreven.

Tom van den Brink

Verkoop | International Sales

Tom zorgt altijd voor een goede sfeer binnen het bedrijf. Deze verkoper is sociaal en open ingesteld en houdt naast mooie auto’s ook van contact maken met mensen. En dan niet alleen voor die ene verkoop. Tom wil juist voor de lange termijn een relatie opbouwen met zijn klanten. Dat doet hij al acht jaar succesvol en met veel plezier.

Bart van den Eeden

Verkoop | International Sales

Begonnen als stagiair maakt Bart als junior verkoper tegenwoordig ook deel uit van het verkoopteam. Tijdens zijn Autoverkoop Managementopleiding kwam hij er al snel achter dat zijn passie lag bij luxe, exclusieve auto’s en hij vond in All Cars Company de perfecte stageplaats. Verkopen kan hij als de beste, want al tijdens de stage verkocht Bart zijn eerste auto.

Bart Raaijmakers

Aftersales

Jordi Tielen

Aftersales

Heeft u technische vragen over uw auto? Of wilt u een werkplaatsafspraak maken voor bijvoorbeeld het wisselen van uw banden of een onderhoudsbeurt? Neemt u contact op met Jordi, uw aanspreekpunt met betrekking tot de aftersales.

Mark van den Akker

Aftersales

Toon Verberne

Service & Diagnosetechnicus

Len Jonkers

Servicetechnicus

Roy van de Weijer

Servicetechnicus

Karen Stam

Administratie

Een negen-tot-vijf mentaliteit is Karen vreemd. Al ruim negen jaar werkt ze op de administratie bij All Cars Company en vormt een belangrijke back-up voor de verkopers. Een stapje harder lopen is geen probleem en loyaliteit staat bij haar hoog in het vaandel. Met haar rustige karakter weet ze de hectische dagen en gejaagde momenten altijd weer te bekoelen.

Rietje van den Hurk

Administratie & PZ

Deze eigenwijze, pittige tante werkt sinds tien jaar op de administratie bij All Cars Company. Zij staat erom bekend dat ze haar mannelijke collega’s bepaalde zaken vanuit een andere invalshoek weet te laten bekijken. Rietje is bekend met de mannencultuur in de autobranche. Ze is eerlijk, direct, realistisch en bovenal ontzettend loyaal aan All Cars Company en haar collega’s.