Maak kennis met ons enthousiaste team:

Tom van den Brink

Verkoop | International Sales

Tom zorgt altijd voor een goede sfeer binnen het bedrijf. Deze verkoper is sociaal en open ingesteld en houdt naast mooie auto’s ook van contact maken met mensen. En dan niet alleen voor die ene verkoop. Tom wil juist voor de lange termijn een relatie opbouwen met zijn klanten. Dat doet hij al acht jaar succesvol en met veel plezier.

Bart van den Eeden

Verkoop | International Sales

Begonnen als stagiair maakt Bart tegenwoordig ook deel uit van het verkoopteam. Tijdens zijn Autoverkoop Managementopleiding kwam hij er al snel achter dat zijn passie lag bij luxe, exclusieve auto’s en hij vond in All Cars Company de perfecte stageplaats. Verkopen kan hij als de beste, want al tijdens de stage verkocht Bart zijn eerste auto's.

Jordi Tielen

Verkoopondersteuning & Aftersales

Heeft u technische vragen over uw auto? Of wilt u een werkplaatsafspraak maken voor bijvoorbeeld het wisselen van uw banden of een onderhoudsbeurt? Neemt u contact op met Jordi, uw aanspreekpunt met betrekking tot de aftersales.

Bart Raaijmakers

Aftersales Manager

Roy van de Weijer

Receptie & Servicetechnicus

Toon Verberne

Service & Diagnosetechnicus

Len Jonkers

Servicetechnicus

Mark van den Akker

Chauffeur & Aftersales

Jimmy Eestermans

Marketing & Communicatie

Al op jonge leeftijd werd de liefde voor auto's ontdekt bij Jimmy, vanaf oma's balkon werd van elke voorbijgaande auto het merk en model geraden. Na zijn marketingopleiding heeft hij van verschillende werkvelden zoals o.a. werving, vastgoed en sales geproefd. nu was het tijd voor een uitdaging die echt goed bij hem past. Deze uitdaging heeft hij gevonden binnen All Cars Company, waar zijn passie voor auto's en zijn marketingopleiding perfect samenkomen!

Karen Stam

Administratie

Een negen-tot-vijf mentaliteit is Karen vreemd. Al 12,5 jaar werkt ze op de administratie bij All Cars Company en vormt een belangrijke back-up voor de verkopers. Een stapje harder lopen is geen probleem en loyaliteit staat bij haar hoog in het vaandel. Met haar rustige karakter weet ze de hectische dagen en gejaagde momenten altijd weer te bekoelen.

Paula Ribeiro Machado

Algemeen medewerker