Verhuisbericht All Cars Company - Eindhoven

 *Voor ons aanbod auto's bent u welkom in Helmond*

Eindhoven, 11 juni 2018

Geachte heer/mevrouw,

Wij zijn verheugd om u als (mogelijk toekomstige) klant van All Cars Company op de hoogte te mogen stellen van onze toekomstplannen. Na een succesvolle periode van 12 jaar in onze autoshowroom en werkplaats aan de Boschdijk 1111 te Eindhoven is All Cars Company toe aan vernieuwing. Wij willen continue de beste service verlenen en om dit opnieuw waar te maken hebben we samen met onze projectontwikkelaar en architect een nieuwe autoshowroom annex werkplaats ontworpen welke helemaal voldoet aan onze eisen voor de toekomst. Inmiddels kunnen wij u mededelen dat de bouw van deze nieuwe autoshowroom nog dit jaar van start gaat, direct achter (+/- 50 meter verderop) de huidige locatie aan de Boschdijk. Alles perfect afgestemd op de autoverkoop, onderhoudsservice en kwaliteit die past bij ons assortiment en onze klanten.

Daarnaast zijn wij trots u te kunnen informeren dat wij een tweede vestiging geopend hebben in Helmond (Stiphout). Het adres van deze vestiging is Hortsedijk 104, 5708 HE in Helmond en bereikbaar via telefoonnummer 0492-759001.

Ook blijven wij gewoon bereikbaar op de overige bekende contactgegevens voor u:

 

locatiekaart


Tijdens de bouw van onze nieuwe autoshowroom zullen de autoverkoop en werkplaatsactiviteiten in Eindhoven op maandag 25 juni a.s. stoppen en tijdelijk verplaatst worden naar Helmond. Vervelend dat u even niet meer in Eindhoven terecht kunt. Voor onze werkplaatsactiviteiten hebben wij hier een passende oplossing voor gevonden in de vorm van een haal-en-brengservice. Deze service* start tegelijk met de opening in Helmond. Onze werkplaatsreceptie maakt graag een afspraak met u.

Natuurlijk ontvangt u van ons informatie voor de feestelijke opening van onze nieuwe autoshowroom annex werkplaats aan de Steenoven te Eindhoven welke naar verwachting medio 2020 klaar zal zijn. Vanaf dan zijn wij u ook graag weer in Eindhoven van dienst!

Wij verwelkomen u tussentijds graag in onze vestiging in Helmond waar ons vertrouwde team voor u klaar staat!

Met vriendelijke groet,
Team All Cars Company


Overzicht vestigingen  Vestiging Eindhoven 2020  Ons team

 

*onder voorbehoud van beschikbaarheid.