Verhuisbericht All Cars Company - Eindhoven

Beste relatie van All Cars Company B.V.,

Het is eindelijk zover, onze nieuwe showroom in Eindhoven is klaar! De afgelopen tijd is er hard gewerkt om een prachtig pand neer te zetten welke is ingericht om al onze werkzaamheden in optimale vorm uit te kunnen voeren.

Vanaf 1 juli 2020 zullen wij dan ook al onze werkzaamheden verplaatsen van Helmond naar Eindhoven. We hopen u ook daar weer te mogen verwelkomen met dezelfde heerlijke koffie, professionaliteit en natuurlijk dezelfde Brabantse gezelligheid die u al jaren van ons gewend bent!

Helaas kunnen we op dit moment als gevolg van de Corona crisis, niet het openingsfeest geven zoals we van plan waren. Uiteraard bent u, met inachtneming van de geldende maatregelen, van harte welkom om onze nieuwe showroom te komen bewonderen. De openingstijden zullen hetzelfde blijven als u van ons gewend bent.

Omdat wij vanaf 22 juni aanstaande druk zijn met de verhuizing, kan het zijn dat we soms wat lastiger bereikbaar zijn. We doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te blijven en om dit zo goed mogelijk te doen, willen we u vragen van tevoren een telefonische afspraak te maken als u langs wilt komen om bijvoorbeeld een auto te bezichtigen of een proefrit te maken. Wij zorgen er dan voor dat de auto netjes en op de afgesproken tijd voor u klaarstaat!

Wij hopen u snel te mogen ontvangen in ons nieuwe pand!


Met vriendelijke groet,
Team All Cars Company B.V.
Steenoven 52
5626 DK Eindhoven
040-255 82 40
www.allcarscompany.nl